Afscheid van hoofdsponsor Stappenbelt

In het laatste stadium van de besprekingen voor een nieuwe periode van vier jaar voor sponsoring van de Adelaar heeft hoofdsponsor Stappenbelt Specialized Concept Store helaas besloten om niet met de Adelaar verder te gaan. Als bestuur betreuren wij het besluit van Stappenbelt ten zeerste maar hopen in gesprek te kunnen blijven om het voor de toekomst geen blijvend besluit te laten worden.

 

Wij bedanken Roelien, Gert en Nadia voor de vele jaren van mooie samenwerking en voor alles wat jullie voor onze vereniging hebben betekend.

 

Concreet houdt dit in dat Stappenbelt o.a. niet als sponsor op onze clubkleding zal verschijnen. Er worden geen fietsen ter beschikking gesteld aan de Afdeling Wegwielrennen en Stappenbelt zal niet gaan fungeren als afhaalpunt en locatie van de paskleding voor onze nieuwe clubkleding. Berichten over een nieuwe locatie volgen binnenkort.

 

Stappenbelt heeft wel aangegeven om nog ondersteuning te blijven geven aan onze Jeugdafdeling en bij een aantal te organiseren evenemeneten. Uiteraard zijn wij ze hier zeer erkenteleijk voor. 

 

Voor onze wedstrijdteams zal er weinig veranderen in die zin dat het toegezegde budget vanuit de vereniging gewoon blijft gehandhaafd. Als Bestuur en Sponsorcommissie stellen we uiteraard wel alles in het werk om een vervangende optie/regeling te vinden voor de weggevallen wedstrijdfietsen.

 

Rest ons iedereen nog plezierige feestdagen en vooral een gezond en sportief 2018 te wensen.

 

Het Bestuur