Kledingnieuws en Pasavonden 11 en 14 december

 

 

In de pers en op de website van De Adelaar zijn in de laatste weken verschillende mededelingen gedaan over de nieuwe clubkleding. Met dit bericht willen we de leden nader informeren.

 17362006 10155528541950348 3129862146788745503 n

 

Bioracer

Onze nieuwe kledingleverancier voor de komende 4 jaar is Bioracer uit België. De meesten van u kennen de naam Bioracer wel. Met enige regelmaat duikt de naam Bioracer op als kledingproducent voor teamkleding voor diverse landenteams, World Tour renners, tijdrijders en crossers en bij het baanfietsen. Het advies van de Kledingcommissie om met Bioracer in zee te gaan, heeft het Bestuur dan ook graag overgenomen.

 

De kleding is van goede kwaliteit en eigentijds, maar dat geldt ook voor de verdere bedrijfsvoering. Bioracer heeft een flexibel productieproces en kent daardoor geen fysieke voorraad. Kleding wordt via het internet op een speciale Adelaar webshop gepresenteerd. Je kunt daar de kleding berstellen, digitaal afrekenen en 6 weken na sluitingsdatum (6 x per jaar) wordt de kleding afgeleverd bij een (nog definitief te bepalen) afhaaladres in Apeldoorn.

 

Pasavonden 11 en 14 december van 19:00 tot 21:00 uur in het clubhuis:

Tijdens de pasavonden op maandag 11 december en donderdag 14 december kun je kennis maken met de nieuwe kleding, de juiste maten passen, een bestelformulier invullen en thuis verwerken, of direct op je smartphone. Op maandag 11 december is oud-wielrenner Bart Voskamp van Bioracer aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn ook leden van de Kledingcommissie aanwezig en 2 leden van de Adelaar die de nieuwe kleding zullen showen. Vermoedelijk is dit nog zonder sponsornamen omdat hierover nog onderhandelingen gaande zijn.

Let op! Na de pasavonden is er geen gelegenheid meer tot passen van de kleding tot eind februari 2018 de paskleding bij de passhop geleverd is.

 

Kwaliteit, prijzen en logistieke zaken:

Het Bestuur en de Kledingcommissie zijn er van overtuigd dat we met de overeenkomst met Bioracer onze leden kleding bieden van een hoge kwaliteit en goede pasvorm met een brede keuze en professionele uitstraling.

 

De prijzen zullen hierdoor voor de meeste kledingstukken iets hoger uitvallen dan bij de vorige kledinglijn van 2014 t/m 2017. Indien je de Startset aanschaft, bestaande uit 3 items (zomershirt korte mouw/zomershirt lange mouw/korte broek) dan ontvang je totaal € 6,00 korting op de standaard aanschafprijs. Tevens krijg je ook nog een mooi welkomstcadeau van Bioracer in de vorm van een fietsrugzak of beenwarmers. Dit voordeelpakket is tot 28/12/2017 beschikbaar. De kleding wordt in de 2e helft van februari geleverd bij het afhaaladres. Hier kun je in het vervolg ook kleding passen. Nadere info volgt binnenkort op de webpagina: Vereniging Clubkleding.

 

Het bestellen van de clubkleding via de webshop is een serieuze zaak. Want jouw bestelling is speciaal door Bioracer voor jou gefabriceerd en kan dus niet worden terug genomen. Heb je een kledingstuk toch fout besteld dan kun je misschien de verkeerde maat of het artikel nog slijten aan een clublid. Let dus goed op; koop als man geen dameskleding of omgekeerd.

 

Je hebt natuurlijk wel garantie, 2 jaar op zemen, ritsen, stiksels en naden. En…. alle vragen over garantie gaan via de Kledingcommissie en niet via het afhaalpunt/passhop. Heb je niet de mogelijkheid om digitaal kleding te bestellen, vraag dan iemand uit je omgeving om te helpen. In het uiterste geval bel je Eef Ensink even 06-4146 5666.

 

Oh ja, de nieuwe clubkleding kent wel een modern tintje, we zijn benieuwd hoe dat in de smaak valt. Op de kleding worden nog een aantal bekende maar ook nieuwe sponsors gedrukt; de leden van de Sponsorcommissie zijn bijna klaar met hun activiteiten.

 

Leden van de commissies bedankt:

Rest ons als bestuur de Kleding- en Sponsorcommissie alvast te bedanken voor de vele uren werk en inzet om alle Adelaarleden de komende vier jaar weer op en top gesoigneerd de weg c.q. de baan op en het veld in te sturen.

 

Namens het Bestuur

Dick Hop