Nieuw aanbod Bestuurdersacademie Apeldoorn

Vrijwilligers die betrokken zijn bij een vereniging of stichting en in hun vrijwilligersfunctie willen investeren kunnen dit najaar weer terecht bij de Bestuurdersacademie.

Nieuw zijn de specials: informatieavonden waarbij door deskundigen in korte tijd de kern van het onderwerp wordt besproken. De eerste special zal plaatsvinden in de Nationale Sportweek op maandag 11 september en heeft als thema 'Veilig sport- en beweegklimaat'. Eind november zal tijdens de special 'Kascommissie' o.a. worden ingegaan op het belang van een goede kascommissie.

 

Vier trainingen zullen worden georganiseerd, variƫrend van twee tot vier avonden met als onderwerpen: het voorzitterschap, de secretaris, presenteren en krachtig besturen. Bij iedere special en training is veel ruimte voor interactie. Deelnemers geven aan dat, naast de stof van de trainer/deskundige, juist het sparren binnen de groep van grote meerwaarde is. Alleen de special 'Veilig sport- en beweegklimaat' is gericht op vrijwilligers in het sport- en beweegveld. Het verdere aanbod is niet gebonden aan sectoren.

Wil je meer weten? Klik op onderstaande button voor meer informatie en om je aan te melden.

De Bestuurdersacademie is een initiatief van Apeldoorn Pakt Aan en Sportraad Apeldoorn.