BSO de Hoepel nieuwe huurder accomodatie

Met groot genoegen stelt BSO de Hoepel zich even voor aan de leden van De Adelaar. Onze Natuur BSO zal vanaf 21 augustus komen spelen op het mooie terrein van jullie vereniging. BSO de Hoepel is een natuur BSO – www.dehoepel.nl . Het spel bij de BSO is vooral vrij spel in de natuur. Er worden geen spellen georganiseerd door de BSO leiding en er zijn geen speeltoestellen. Ieder kind bepaalt zelf waar het behoefte aan heeft en de leiding begeleidt waar nodig. De leiding initieert wel de natuurwandelingen en samen met de groep gaan ze de bosrijke omgeving ontdekken. Met respect voor al het leven in het bos, proberen we de kinderen steeds natuurbeleving en -verwondering mee te geven.

 

Iedere middag halen we de kinderen met bakfietsen van verschillende scholen en gaan we naar het Sportpark. We gebruiken de binnenruimte minimaal en zullen vooral buiten zijn. Tussen 17.00-18.00 uur worden de kinderen door hun ouders opgehaald van de locatie.

Dus als jullie komende periode spelende kinderen in het bos van De Adelaar tegen komen, dan zijn wij dat! We hopen jullie daar te ontmoeten.

Groet, team de Hoepel