Oproep deelname Sponsorcommissie

De Adelaar heeft een mooie groep met trouwe sponsoren. Om alle ambities waar te kunnen maken hebben we extra sponsoren nodig. Vorig jaar is een sponsorbeleid opgesteld maar dit heeft, mede door onderbezetting van het bestuur, nog geen vervolg gekregen.

 

Heel blij zijn we dan ook te kunnen melden dat we binnen de vereniging een lid bereid gevonden om de sponsorcommissie aan te gaan voeren. Daarnaast zijn we dringend op zoek naar drie of vier leden die deze commissie willen versterken. We zoeken met name mensen met een groot netwerk binnen het (regionale) bedrijfsleven.

Het doel is om voor het einde van het jaar sponsoren aangetrokken te hebben waarmee we de sportieve plannen van de komende jaren waar kunnen maken en de toekomst in kunnen op een gezonde financiĆ«le basis. Nog voor de zomervakantie zal dan deze groep bij elkaar komen om concrete invulling te geven aan het sponsorbeleid.

 

Hierbij roepen we dan ook iedereen op om zich aan te melden voor de sponsorcommissie.

 

Aanmelden kan bij:

Guido Willemsen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dick Hop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jan Schuitema

Voorzitter a.i. AR & TV De Adelaar