Vacature: Penningmeester

Voor de vereniging zijn wij op zoek naar een:

 

Penningmeester

 

Onze vereniging AR & TV De Adelaar is een wielervereniging met ± 550 leden, waar verschillende disciplines van het wielrennen beoefend kunnen worden. Onze penningmeester heeft besloten om zich niet meer verkiesbaar te stellen om nog een periode actief te zijn als penningmeester. Daarom is het bestuur van AR & TV De Adelaar op zoek naar een nieuwe penningmeester voor de vereniging.

 

De werkzaamheden

De werkzaamheden van de penningmeester bestaan uit:

Je houdt je bezig met het beheer van de financiën van de vereniging en vormt samen met de voorzitter en secretaris het dagelijks bestuur en ben je aanwezig bij de bestuurs- en ledenvergaderingen. Je verzorgt de boekhouding en de financiële transacties. Ieder jaar stel je een begroting op en schrijf je een financieel jaarverslag. Je adviseert het bestuur inzake het financieel beheer.

 

Jouw profiel

  • Je bezit over financiële en administratieve kennis

  • Je kunt budgetten beheren en begrotingen opstellen

  • Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken

  • Je bent in het bezit van een PC en kan overweg met o.a. Excel, Word etc.

 

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een ambitieuze organisatie.

De werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht. Eventuele onkosten die worden gemaakt kunnen in overleg gedeclareerd worden bij de vereniging.

 

Meer informatie

Voor meer informatie en inlichtingen over de functie kun je terecht bij Dick Hop, lid van het dagelijks bestuur AR & TV De Adelaar, telefoon 06-51517757 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

NB: Deze functie kan ook door meerdere personen worden ingevuld.