MPL Stappenbelt Trophy

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 is de MPL Stappenbelt Trophy, onderdeel van de Pearl Izumi Benelux Cup. De Nederlandse, Belgische en Luxemburgse top zullen twee dagen in het Orderbos de strijd met elkaar aangaan. Een groot deel van het parcours gaat over het vaste parcours bij de Adelaar.

Nadat de stofwolken zondag zijn opgetrokken en de internationale helden nog staan uit te hijgen, wordt in locals getoond hoe het moet in de funwedstrijd. Deze wedstrijd start om 15:15 uur en deelname is voor leden vanaf 17 jaar van Bar End en Adelaar gratis (licentie is niet vereist). Het is verplicht clubkleding te dragen. Met een wedstrijdlicentie kan er ook worden ingeschreven via de KNWU site. Dit is echter niet gratis.

 

Dus schrijf je in voor de funwedstrijd op zondag 30 augustus 2015 en laten we met alle mountainbikende Apeldoorners dit weekend mooi afsluiten.

 

Voor nadere informatie en inschrijving kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.