Specialized Women's Ride Month

De maand mei is uitgeroepen tot Specialized Women's Ride Month! Natuurlijk is Stappenbelt Specialized Concept Store Apeldoorn ook van de partij.
Op zaterdagochtend 2 mei organiseren wij onze Women’s Ride op de racefiets. Je bent bij ons in de winkel (Kanaal Noord 152, Apeldoorn) welkom vanaf 9:15 uur. Na een kop koffie/thee met een koek zullen we in drie verschillende snelheidsgroepen vertrekken. De groepen worden begeleidt door een voor- en achterrijder. Op deze manier handhaven we het motto ‘Samen uit, samen thuis’ van de damesgroep van De Adelaar.

Ook zonder ervaring ben je van harte welkom deze ochtend! Neem dus ook je vriendinnen mee!

Groep 1: onervaren rensters, snelheid tussen 20-22km/u
Groep 2: Meer ervaren rensters, snelheid tussen 24-25km/u
Groep 3: Ervaren rensters, snelheid ong 28km/u

Groep 1 zal een ronde van ongeveer 30km fietsen, groep 2 en 3 zullen een ronde van ongeveer 50km fietsen.

De route eindigt weer bij ons voor de winkel waar een klein presentje voor alle dames klaar ligt, en er de mogelijkheid is om de winkel nog wat beter te bekijken.

 

Technische avond voor dames

Speciaal voor dames organiseren wij op dinsdagavond 26 mei een technische avond. Op deze avond worden onderwerpen als een binnenband verwisselen, juiste houding op de fiets, kleding en voeding tot in detail besproken. Jullie vragen zullen leidend zijn voor ons verhaal. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. damesavond 26mei.

 

Neem dus je fietsvriendinnen mee en profiteer van de Specialized Women’s Ride Month bij ons in de winkel!