Sponsoren LCT

Club van 50

Naast de sponsoren van de hele vereniging, worden wij ook financieel ondersteund door onze "Club van 50". Deze club bestaat uit een groep mensen die het Adelaar Ladies Cycling Team een warm hart toedragen en daarvoor €50 per seizoen doneren. 

 

Waar wordt het geld voor gebruikt?

Het geld zal voornamelijk worden gebruikt om het wedstrijdprogramma te kunnen rijden. In 2015 heeft het ALCT deelgenomen aan de Clubcompetitie, het Nederlands Kampioenschap en de Nederlandse Clubkampioenschappen. In het jaar 2016 willen de dames dit programma graag uitbreiden met de Topcompetitie en de Tijdritcompetitie. Om dit complete wedstrijdprogramma te realiseren, is de Club van 50 in het leven geroepen.

 

Lid worden?

Dat kan door middel van het overmaken van €50,- naar het volgende rekeningnummer: NL 88 RABO 0153556358 ten name van "Club van 50 ALCT". Laat dit vooral ook weten aan de onderstaande contactpersonen voor een vermelding op de site!

 

Sponsoren van producten

Naast het sponsoren van financiële middelen, is het ook mogelijk om het Adelaar Ladies Cycling Team te ondersteunen met uw producten. 

 

Geïnteresseerd?

Wilt u graag weten wat wij als tegenprestatie voor u of uw bedrijf kunnen betekenen?

 

Neem dan contact op met een van de ploegleiders van het Adelaar Ladies Cycling Team.

Richard Baars: 06-20914349

Fred Buitenhuis: 06-24910427