Clubkleding

 

Logo Bioracer

Bioracer:

 

Bioracer is de leverancier van onze clubkleding. Met Bioracer bieden we onze  leden kleding van een hoge kwaliteit en goede pasvorm met een brede keuze en professionele uitstraling.

 

Clubkleding wordt alleen verkocht aan leden van AR & TV De Adelaar: wij verstrekken periodiek een nieuwe ledenlijst aan Bioracer.

 

 

 

Bestellen bij de Bioracer Webshop:

 

Ga naar de speciale webshop en bestel online de kleding via de volgende link: Webshop Bioracer de Adelaar.  Hier dien je eerst een account aan te maken alvorens je kunt gaan bestellen. Het bestellen van de clubkleding via de webshop is een serieuze zaak. Jouw bestelling is namelijk speciaal door Bioracer voor jou gefabriceerd en kan dus niet worden terug genomen. Heb je een kledingstuk toch fout besteld dan kun je misschien de verkeerde maat of het artikel nog slijten aan een clublid. Let dus goed op; koop bijvoorbeeld als man geen dameskleding of omgekeerd.

 

Paskleding en afhaalpunt bij: Binnenkort nader bericht

 

Bij ..................... is na half februari 2018 een complete set paskleding aanwezig. Hier kun je kleding passen en zijn invulformulieren aanwezig om je gewenste bestelling op aan te geven. Via de Bioracer webshop kun je vervolgens thuis op je gemak de kleding bestellen.

 

Na de sluitingsdatum van de webshop (6 x per jaar, iedere laatste dag van de even maanden) start het fabricageproces en kun je na +/- 6 á 7 weken de bestelde kleding bij ................ afhalen. 

 

Je hebt natuurlijk wel garantie, 2 jaar op zemen, ritsen, stiksels en naden. Alle vragen over garantie e.d. gaan via de Kledingcommissie en niet via het afhaalpunt/passhop. Heb je niet de mogelijkheid om digitaal kleding te bestellen, vraag dan iemand uit je omgeving om te helpen. In het uiterste geval bel je Eef Ensink van de Kledingcommissie even, 06-4146 5666.

 

Foto shirt

 

Foto broek