Reminder Buitenlandweek 2018

De aanmelding sluit 24 februari

 

Beste fietsers,

 

Jaarlijks wordt er vanuit de toercommissie van de Adelaar een fietsweek in het buitenland georganiseerd. Er worden mobile homes gehuurd, het ontbijt en avondeten wordt verzorgd dus je hoeft je alleen maar bezig te houden met fietsen.

Frankrijk wordt het vaakst aangedaan, maar er zijn ook al fietsweken in Duitsland en Italië gehouden. Een opsomming van de locaties van de afgelopen 5 jaar: 2013 Doussard aan het Lac de Annecy, 2014 St. Genix sur Guiers, 2015 Ruoms, 2016 Murol en vorig jaar in Die.

 

De locatie die we voor dit jaar op het oog hebben is een camping aan het Lac du Lit du Roi. Website:www.camping-savoie.com In de omgeving zijn uitdagende cols te vinden (Mont du Chat, Col de Grand Colombier), maar ook als je geen 'klimgeit' bent, blijven er genoeg fietsmogelijkheden over.

Er zijn mobile homes geserveerd voor de periode 2- 9 juni 2018. De kosten voor deze week zijn ongeveer  370,- pp (gelijk aan 2017) voor logies, ontbijt en avondeten.

 

Je kan je aanmelden tot uiterlijk 24 februari. Let op: je aanmelding geldt nog niet als formele inschrijving. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen moeten de afspraken met de camping definitief gemaakt worden.

 

Om je aan te melden kan je een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van:

naam

e-mail

adres/woonplaats

telefoonnummer

 

Je krijgt een bevestiging van je aanmelding, met een lijst van andere geïnteresseerden. In maart ontvang je een bericht met verdere informatie over definitieve inschrijving en aanbetaling..

 

Indien er nog vragen zijn, stel ze dan gerust, bij voorkeur via dit genoemd e-mail adres.

 

hartelijke groet,

Organisatie Adelaar Buitenlandweek 2018

René Snijders