Afsluiting 2017, start 2018

Afsluiting 2017 en start 2018

 

Kilometerklassement 2017

Tot 10 februari 2018 kun je de gereden kilometers in 2017 opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Het toerbestuur stelt voor, dat dit het laatste jaar is, dat we het bijhouden. Het aantal deelnemers wordt steeds minder en ongeveer de helft haalt de prijs niet op. Wordt op voorjaarsvergadering nog besproken.

Voorjaarsvergadering

Vrijdagavond 23 februari wordt de voorjaarsvergadering van de toerafdeling gehouden. Aanvang 19.30 uur. Agenda onderwerpen zijn o.a. veiligheid op de weg, wegkapiteins, km-klassement, bestuurssamenstelling en gebruik clubhuis.

Openingsrit

Zaterdag 24 februari is de openingsrit van het wegseizoen op de racefiets. Vertrek om 10.00 uur van het clubhuis. Tevoren koffie vanaf 9.30 uur. Na afloop koffie met gebak.

Rittenprogramma en groepsindeling zal uiterlijk 2 weken voor het wegseizoen op de site staan.

Nieuwe routes

Als u een nieuwe rit van de goede afstand compleet digitaal kunt aanleveren, kan de websitebeheerder van de toerafdeling Wijnand Vermeiden deze inpassen op de site in het rittenprogramma. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur van de toerafdeling wenst je een veilig en gezellig jaar toe.

Ad Blocks, voorzitter

Vacature, secretaris

Gerrit Wassink penningmeester

René Snijders, lid

Harm Bomers, lid

Rob Kampes, lid